Hoppa till sidans innehåll

För arrangörsföreningar

Här samlar vi information och material för arrangörsföreningar/förbund inför SM-veckan i Borås 2017.
  • Uppdaterad: 2017-06-16 16:16

Skyltar
För skyltning på och i anslutning till arenor föreslår vi att ni laddar ner denna wordmall där ni själva kan ändra benämningarna eller använder PDF-mallen rakt av om du är nöjd med de fördefenierade hänvisningarna.

Presentationer från kick-offen den 18-19 april
- Inledning och avslutning
- Resultatrapportering
- Arenaproduktion och rättigheter
- Föreningserbjudande NEH
- Funktionärskläder
- Kommunikation
- Miljö
- Svenska Spel
- SVT evenemang
- SVT planering

Föredrar du att ladda ner samtliga filer på en gång kan du ladda ner en zip-fil här

Tillstånd och avtal
Fram till den 31 mars ska respektive arrangerande förening/förbund ha fyllt i och lämnat in hela den tekniska specifikationen med avtalsuppgifter samt bilagorna säkerhetsplan och organisationsbeskrivning (mallar nedan). Vi ser också gärna att ni tar del av materialet i evenemangshandboken.

Här kan du ta del av presentationen från informationsmötet den 1 mars. Vill du se mötet kan du följa streamingen även i efterhand

Material
Handbok för evenemang hjälper dig som arrangör. Boken ger viktiga tips och checklistor och inkluderar allt ifrån säkerhet till tillståndsfrågor och mycket mer där emellan.

- Evenemangshandbok Borås (blädderbar PDF), PDF-fil för nedladdning hittar du här.

Mallar
- Säkerhetsplan (ifyllnadsbar PDF)
- Organisationsbeskrivning (ifyllnadsbar PDF)

 

En del av SM-veckan - marknadsföring
Vi vill att varje idrott kommunicerar tydligt att tävlingarna är en del av SM-veckan. På så vis förstärker vi att SM-veckan är en helhet med många idrotter och budskapet blir enhetligt. Vi vill gärna poängtera vikten av god dialog mellan förening och förbund i alla frågor och här särskilt i ett kommunikations- och marknadsföringsperspektiv.

Under rubriken "Ladda hem" hittar du SM-veckan logga och mer information om hur den får användas. Kontakta gärna Åsa Bergström, kommunikationsansvarig SM-veckan Riksidrottsförbundet, 0722-26 95 00 för mer information och stöttning i marknadsföringsfrågor.


Sociala medier
Vi kommunicerar via SM-veckans befintliga kanaler på webb, facebook, instagram och twitter. Vi jobbar också med att sprida facebookeventet för SM-veckan som helhet och är tacksamma om alla föreningar/förbund hjälps åt att dela det i sina kanaler.

Postadress:Riksidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: 08-699 60 00
Fax: 08-699 62 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss